Continutul site-ului Bursa Romana de Marfuri este furnizat doar cu scop informativ. 

Deoarece informatiile se pot modifica oricand, Bursa Romana de Marfuri nu isi asuma nici o responsabilitate in ceea ce priveste oportunitatea, acuratetea si integralitatea informatiilor furnizate. 

Continutul si structura site-ului Bursa Romana de Marfuri sunt protejate prin drepturi de autor. Este interzisa reproducerea, traducerea, distribuirea, publicarea sau comercializarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, fara acordul scris prealabil al Bursei Romane de Marfuri. 

Site-ul Bursa Romana de Marfuri include linkuri catre alte pagini web iar Bursa Romana de Marfuri nu este responsabila pentru continutul site-urilor care pot fi accesate prin astfel de link-uri. Daca doriti sa creati un link catre Bursa Romana de Marfuri, trebuie sa folositi adresa www.brm.ro .
Bursa Romana de Marfuri se angajeaza sa asigure protectia datelor dumneavoastra personale. Informatiile pe care ni le furnizati in mesaje sau prin formularele de inregistrare nu vor fi utilizate in alte scopuri sau transmise tertilor, decat cu acordul dumneavoastra. 


Daca aveti intrebari cu privire la aceste mentiuni va rugam sa ne contactati. Vom incerca sa va raspundem cu promptitudine. 

BURSA ROMANA DE MARFURI S.A. are sediul in Bucuresti,
Strada Buzesti  nr. 50-52, etaj 7,  sector 1, cod 011015, Romania


  • Telefon: +40 21 317.45.60
  • Fax: +40 21 317.28.78
  • Email: office@brm.ro