Ferpar – Gheorghe Florea

Ferpar – Gheorghe Florea

Bursa Romana de Marfuri exprima profunda durere a actionarilor, administratorilor si a personalului sau executiv pentru disparitia domnului Gheorghe Florea, membru marcant al Consiliului de Administratie al BRM SA.

Domnul Gheorghe Florea (20.01.1949 – 29.03.2023) a fost unul dintre initiatorii Bursei Romane de Marfuri in 1992,  primul Presedinte al Adunarii Generale a Actionarilor, membru al consiliilor de administratie care s-au succedat in organizatie. Om de afaceri vizionar, cu accentuat spirit antreprenorial in domeniul calculatoarelor electronice si automatizarii, reputat si multi-premiat cercetator stiintific, domnul Florea a reprezentat un permanent sprijin si mentor pentru colectivul Bursei, un factor dinamizator si creativ in devoltarea societatii. Energia si optimismul sau, probitatea, justetea observatiei, spiritul sau patrunzator ne vor fi mereu alaturi in constructia si perfectionarea institutiei bursiere pe care a visat-o.

Domnului Gheorghe Florea intreaga pretuire si afectiune pe care o merita din partea Bursei si a oamenilor sai. Il vom simti mereu alaturi, un mare si nepretuit indrumator si prieten, stiind si respectand ceea  ce ii datoram: mult, foarte mult suflet si stiinta.