Misiune si Valori

Scopul Bursei Romane de Marfuri este sa ofere solutii practice intr-un mod transparent, eficient si profesional. BRM este o institutie care creste constant, se adapteaza permanent la nou, schimba tehnologiile, introduce noi produse pentru a veni in intampinarea solicitarilor de management al riscului comercial si financiar.

In conformitate cu legea 357/2005, organul de avizare, supraveghere si control al burselor de marfuri este Colegiul de Conducere al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei.

BURSA ROMANA DE MARFURI S.A. functioneaza si ca societate de servicii de investitii financiare in baza Legii 297/2004 privind piata de capital, fiind autorizata sa desfasoare urmatoarele servicii si activitati de investitii: Piata de capital – SSIF BRM

Activitatea educationala a Bursei Romane de Marfuri s-a diversificat prin dezvoltarea propriei oferte de cursuri, dar si prin formarea unui furnizor de training specializat. In acest scop, in anul 2001 a fost creata BRM Consultanta in afaceri (BRM Business Consulting) – divizia educationala a BRM.

Misiune

Bursa Romana de Marfuri are drept misiune continua inovatie, dezvoltare si aprofundare a caracteristicilor pe care le presupun pietele reglementate de marfuri si licitatii, in vederea punerii la dispozitia participantilor de pe aceste piete a unor solutii eficiente, transparente, corecte si utile.

Valori

Pornind de la aceasta misiune, avem convingerea ca vom deveni un partener de incredere pentru dumneavoastra si impreuna vom promova in mod constant valori comune, care constau in transparenta, integritate, garantare, eficienta si competitivitate.